15 de Maig de 2024
8:16
Atenció al Client932 458 391
Accedeix al teu compte
Introdueix el teu nom d'usuari i contrasenya per accedir al teu compte
Cistella
0 €
Tornar
Què cal saber abans de compartir loteria de Nadal?

En general, ens encanta compartir la Loteria de Nadal amb familiars, amics, companys de treball, etc, tots somiem en l"alegria de compartir un esdeveniment com és guanyar el “Premi Gordo” de la loteria. Però, abans de compartir cal tenir en compte una sèrie d"aspectes, perquè aquesta alegria de compartir no es converteixi en la pèrdua d"una amistat o alguna cosa més gran.

 

Aquí us llancem uns consells perquè no perdis diners, felicitat o les amistats.

 

No apostis amb les teves amistats

 

Abans de compartir un dècim, cal pensar una miqueta com ho farem, no ens portem per la comoditat, la pressa o el desconeixement, o tampoc pensem, no ens tocarà. Només hem de dedicar uns minuts a saber que és el que hem de fer, segur que totes les parts ho agrairan.

 

El més important, és deixar clar l"acord i aquí us deixem uns consells:

 

  • Escriure clarament l"acord i els i les participants.
  • Compartir digitalment, les noves tecnologies ens ajuden molt en aquest cas.
  • Pagar el moment i que consti el pagament.
  • No fer fotocòpies, pot crear, fins i tot problemes de legalitat..
  • No fer participacions.

 

Si sou dos o tres, es pot fins i tot signar en el propi dècim, amb compte de no fer-ho sobre el codi de barres. El més important és tenir en compte, que cal saber qui hi participen, en quina proporció i les condicions de pagament.

 

Les condicions de pagament, és una cosa més important del que puguis pensar, per que la clau perquè no hi hagi problemes, simplement cal posar que "cal pagar X per a una data determinada" per exemple.

 

Com compartir loteria pel mòbil

 

La veritat que, en aquest cas, les tecnologies ens ajuden molt, per tant, és moment d"aprofitar els avantatges que ens ofereixen.

 

Aquí van els nostres consells:

 

  1. Compartir digitalment

A vegades és impossible que tots signin en un dècim o en un acord, per tant, la solució pot ser crear un grup de Whatsapp o Telegram per aquest fet. Puges la foto del dècim, inclous les condicions de repartiment i les condicions de pagament, ahh i que tots els que participin posin un OK. Això també ho podries fer amb un correu electrònic.

 

 

  1. Pagar el moment

L"ideal seria que totes les parts paguesin a moment, però moltes vegades, no és possible. Per tant, s"ha d"establir un termini, a partir de el qual qui no hagi pagat no participa del dècim. La veritat, amb la quantitat de formes de pagament que existeixen, no hi ha excusa, i Bizum en aquest cas ens ajuda molt.

  1. No fer fotocòpies

Moltes vegades pensem que fent fotocòpies podem salvar la situació, però en moltes ocasions aquest mètode és pitjor, ja que pot crear confusions, i si la fem a color, mare meva pitjor. Millor que no.

 

  1. No fer participacions

Compte no estem parlant de les participacions que es realitzen per associacions, entitats culturals o esportives, sinó d"un grup de persones familiars o amics. Les participacions són responsabilitat d"una persona real o jurídica que les distribueix o ven a diversos. És un tema legal, que no està permès excepte en excepcions.

 

 

A Loteria del Clot tenim l"opció de compra de Loteria de Nadal on line compartida a la nostre web, d"aquesta manera cada jugador de Loteria sap que part juga, d’aquesta manera ajudem a no tindre els problemes que us hem explicat en aquest article. Això també és vàlid per a la resta dels jocs com Euromillones, La Primitiva, etc.

 

Ara només et queda decidir que fer, la compres per a tu o la comparteix amb amics i familiars, si optes per aquesta opció, segueix els nostres consells per no tenir problemes.

 

 

 

 

 

 

Loteriaelclot.es
Jocs i Apostes
Descarga APP
Mitjans de pagament
Formas de envío
Web 100% segura
Joc responsable
Admón de Loterías nº 73
Miguel Ángel Jané Lloret
C/ Rogent, 37
08026 Barcelona
35065108K
Atenció al Client932 458 391
© Gadmin.es Els logotips de jocs i loteries utilitzats en aquesta web són propietat de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l'Estat (SELAE). Aquesta web només fa ús d'ells a manera merament identificativa per falicitar l'elecció i selecció del apostante
02d 11h 43m 30s
01d 11h 43m 30s
04d 11h 13m 30s
00d 11h 43m 30s
03d 05h 13m 31s
03d 05h 13m 31s
01d 10h 43m 31s
01d 11h 43m 30s
+18 Autoprohibición Jugar Bien Juego Seguro